Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
7.040 Ft (5.543 Ft + ÁFA)
Menny.:db

A képek bizonyos esetekben illusztrációk! Kérjük, minden esetben a leírásra hagyatkozzon. Amennyiben bizonytalan, vegye fel velünk a kapcsolatot!

Jonnesway légkulcs 33 mm 3/4"

Ár:
7.040 Ft (5.543 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Jonnesway légkulcs 33 mm 3/4"

Cikkszám: S03AD6133|23
EAN: 1000000109603
Gyártó: Jonnesway
Elérhetőség: Külső raktáron (4-5 munkanap)
Szállítási díj: 1.390 Ft

Leírás

Jonnesway légkulcs 33 mm 3/4"

Paraméterek

Befogás 3/4" négyszög
Dugókulcs típusa Hatlapfejű (Gépi)
Fejméret 33 mm

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írd meg a véleményed!

Jótállás

Erre a termékre élettartam jótállást biztosít a forgalmazó.

A jótállásra és a szavatosságra a Polgári törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvényben és az egyes tartós fogyasztási cikkekre vonatkozó kötelező jótállásról szóló 151/2003. (IX.22.) számú kormányrendeletben foglaltak az irányadók.

A jótállás gyártási vagy anyaghibákra vonatkozik, rendeltetésszerű használat esetén. Ugyanakkor nem vonatkozik a kopó alkatrészekre. Mint pl, racsnis kulcsok.

Jótállás, kellékszavatosság

A szavatosság

Ha az eladott termék vagy szolgáltatás hibás, akkor a vevő kellékszavatossággal élhet. A kellékszavatosság keretében a vevőt többféle jogosultság illeti meg.

  • A vevő választhat, hogy a termék kijavítását vagy kicserélését szeretné-e. Adott esetben előfordulhat, hogy e jogaival a vevő nem tud élni, mert például a termék egyedi, így nem lehet kicserélni. Az is lehet, hogy a kijavítás nem megvalósítható, mert az eladónak aránytalan többletköltséget eredményezne. A vevő a terméket saját maga is megjavíthatja vagy az általa megbízott személlyel is megjavíttathatja. Ebben az esetben a költségeket az eladó viseli.
  • A vevőnek arra is van lehetősége, hogy árleszállítást igényeljen. Ez leginkább abban az esetben alkalmazható, ha a termék hibás ugyan, de a hiba nem lehetetleníti el teljesen a használatát. Például egyes funkciók nem működnek, vagy a terméknek esztétikai hibája van.
  • A vevő továbbá azt is választhatja, hogy eláll a szerződéstől. Az elállás azt jelenti, hogy a vásárlást megelőző állapotot kell visszaállítani. Vagyis a vevő a hibás terméket visszaadja és visszakapja a vételárat. Fontos, hogy jelentéktelen hiba miatt nincs helye elállásnak.

Elállással akkor élhet a vevő, ha

  • a kijavítást vagy a kicserélést az eladó nem vállalta, vagy
  • e kötelezettségének az eladó megfelelő határidőben vagy a vevő érdekeinek sérelme nélkül nem tud eleget tenni, vagy
  • a vevőnek a kijavításhoz vagy kicseréléshez fűződő érdeke megszűnt.

Jótállás

A jótállás – vagy köznapi nevén garancia – a hibás teljesítésért való felelősség másik formája. A jogosultat ugyanazok a jogok illetik meg, mint a szavatosság jogosultját (kijavítás, kicserélés, stb.)

A termékekre a törvényben meghatározott idejű jótállást biztosít a forgalmazó, ami a vevőnek történő átadás napjával kezdődik. A jótállási idő terméktípustól függ.

  • Pneumatikus Jonnesway gépek esetén a garancia 24 hónap javítási garanciát jelent
  • Jonnesway kéziszerszámok és egyéb termékek esetén örök javítási / termék cserés garancia vonatkozik.

A forgalmazó fenntartja a jogot az egyedi elbírálásra és a szakszerűtlen használat, illetéktelen javítás, átalakítás azonnali garanciavesztést von maga után.

A termék meghibásodása esetén a mellékelt jótállási nyomtatványon kell jelezni az észlelt problémát, jelenséget. A jótállási papír nélkül a központi szerviz megtagadja a garanciális ügyintézést!

A hibásnak vélt gépet a lehető leghamarabb el kell juttatni az üzlet címére, ahol vásároltuk, vagy közvetlenül a központi szerviz címére: 2233 Ecser Rákóczi u. 72.