Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Te itt jársz: > Kezdőlap >

Rólunk

A Webshop Hungary Kft. 2012-ben alakult családi vállalkozásként.

Kezdetben két fő szolgáltatási területünk volt. Az egyik a szerszám-kereskedelem, ami azzal a céllal jött létre, hogy kiszolgálja olcsó, de minőségi kéziszerszámokkal, elektromos gépekkel a barkácsolókat és professzionális minőségű termékekkel az ipari felhasználókat.

A másik fő profilunk az autóelektronikai eszközök és felszerelések értékesítése, ahol számos termékcsoporttal hiánypótlóan egészítjük ki a piacot.

Első üzletünket 2012-ben nyitottuk, a hely azonban hamarosan szűknek bizonyult, így 2013 kora tavasztól nagyobb helyre költöztünk, ahol közel 100 m2-es vásárlótérrel és több, mint 6000 különféle termékkel szolgáltuk ki a hozzánk betérő ügyfeleket.

2014. elején nyílt meg Székesfehérváron a Kadocsa-Huba utca kereszteződésében a gépjárművillamossági szerelőműhelyünk is mely elsősorban a riasztók, központi zárak, traffipaxvédelmi berendezések, autó hi-fi eszközök, nappali menetfények, tolatóradarok szakszerű beszerelésével foglalkozik.

Áruházunk előtt több gépkocsi állásos belső és külső parkolási lehetőséggel várjuk vásárlóinkat.

Boltunk mellett webáruházként is működünk azért, hogy az ország minden pontjára eljuttathassuk termékeinket, amik kínálata az egyre nagyobb érdeklődésnek köszönhetően évről évre bővül.

Jelenleg az Albaszerszám Webáruház 30000 termékkel, a Coolautoo webáruház pedig 10000 termékkel tudja kiszolgálni vásárlóit, az aktuális igényekhez igazodva újabb beszállítókkal, termékcsoportokkal gazdagítva a kínálatunkat.