Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
59.440 Ft (46.803 Ft + ÁFA)

A képek bizonyos esetekben illusztrációk! Kérjük, minden esetben a leírásra hagyatkozzon. Amennyiben bizonytalan, vegye fel velünk a kapcsolatot!

Scheppach HC 25 Kompresszor 1,5 kW 24 l

Ár:
59.440 Ft (46.803 Ft + ÁFA)

A Scheppach HC25 kompresszor nélkülözhetetlen gép, amely nem hiányozhat egyetlen otthoni műhelyből sem. Az olajkenésű szivattyú, a gép gyakori használata mellett is, meghosszabbítja annak élettartamát. Az olajszint egyszerű ellenőrzéséhez a kompresszor optikai olajszintkémlelővel van ellátva. A tartály a sűrített levegő tárolására szolgál, így a motor csak abban az esetben kapcsol be, amikor a levegőnyomás lecsökken a kívánt szint alá. A levegőtartálynak köszönhetően, összetettebb munkákat is végezhet a géppel. A kompresszorhoz hozzá lehet csatlakoztatni pl. tűzőgépet, szórópisztolyt, fúvópisztolyt és egyéb pneumatikus szerszámot is.

Cikkszám: 5906115901|47
EAN: 4046664037415
Gyártó: Scheppach
Elérhetőség: Átmenetileg nem rendelhető
Szállítási díj: Ingyenes

 

Leírás

Termék leírás

A Scheppach HC25 kompresszor nélkülözhetetlen gép, amely nem hiányozhat egyetlen otthoni műhelyből sem. Az olajkenésű szivattyú, a gép gyakori használata mellett is, meghosszabbítja annak élettartamát. Az olajszint egyszerű ellenőrzéséhez a kompresszor optikai olajszintkémlelővel van ellátva. A tartály a sűrített levegő tárolására szolgál, így a motor csak abban az esetben kapcsol be, amikor a levegőnyomás lecsökken a kívánt szint alá. A levegőtartálynak köszönhetően, összetettebb munkákat is végezhet a géppel. A kompresszorhoz hozzá lehet csatlakoztatni pl. tűzőgépet, szórópisztolyt, fúvópisztolyt és egyéb pneumatikus szerszámot is. Az autógumik felfújásánál nagyra értékelhetik a könnyen beállítható nyomásszintet, amit egyszerűen ellenőrizhetnek a beépített manométer segítségével. A kiegészítő markolat és a kerekek megkönnyítik a gép könnyű kezelhetőségét. A gép a kompakt méreteinek köszönhetően könnyen tárolható és mozgatható.

Műszaki adatok

  • Motor: 230 V/50 Hz
  • Teljesítmény: 1500W / 2,0 LE
  • Fordulatszám: 2850 ford./perc
  • Üzemi nyomás: 8 bar
  • Levegőtartály térfogata: 24 l
  • Szívóteljesítmény: 220 l/perc
  • Üzemi nyomásszabályozás: igen
  • Gép méretei: 580 x 250 x 550 mm
  • Súly: 23 kg

Paraméterek

Légsebesség 220 l/perc
Teljesítmény 2 LE
Típus Tartályos kompresszor
Üzemi nyomás 8 bar

Garancia

Erre a termékre 2+2 év garanciát adunk.