Csiszolórost tárcsa 150 mm Mirlon ULTRA FINE Nagyítás

A képek bizonyos esetekben illusztrációk! Kérjük, minden esetben a leírásra hagyatkozzon. Amennyiben bizonytalan, vegye fel velünk a kapcsolatot!

Csiszolórost tárcsa 150 mm Mirlon ULTRA FINE

8024101094 Mirka

✖ Nem rendelhető

480 Ft‎

Csiszolórost tárcsa 150 mm Mirlon ULTRA FINE

Csiszolóvlies, 3 dimenziós szerkezeti struktúrával, könnyen használható, ideális faanyagoknál profilok csiszolásához, fémfelületek felületi struktúrájának kialakításához, közepes, és finom csiszolási munkákhoz. Kör alakú kialakításban használható excenteres csiszológépeken.

További részletek

Csiszolórost tárcsa 150 mm Mirlon ULTRA FINE

Csiszolóvlies, 3 dimenziós szerkezeti struktúrával, könnyen használható, ideális faanyagoknál profilok csiszolásához, fémfelületek felületi struktúrájának kialakításához, közepes, és finom csiszolási munkákhoz. Kör alakú kialakításban használható excenteres csiszológépeken

Alkalmazási terület

Autóipar: ●
Faanyag: ●
Fém: ●
Műanyag: ●

Technikai adatok

Szemcse:

  • Alumínium-oxid GP
  • Alumínium-oxid VF
  • Szilícium karbid UF

Kötőanyag: Speciális
Szórás:Speciális
Hordozó: Speciális
Szín:

  • Vörös VF
  • Szürke UF
  • Zöld GP

A Mirka Ltd. világszerte vezető szerepet tölt be a felületkezelési technológiában, és széles skáláját kínálja
csiszolási megoldásoknak, felületkezeléseknek ipari felhasználók számára.

A több évtizedes tapasztalat és a termékfejlesztés iránti elkötelezettségének köszönhetően úttörő szakértővé váltak a rugalmas csiszolóanyagok, forradalmi, szabadalmaztatott termékek gyártása terén, amelyek lehetővé teszik az ügyfelek számára, hogy valóban pormentes felületkezelési folyamatot végezzenek.

Emellett innovatív kutatási és fejlesztési programokon keresztül új, mikrofinírozó termékeket is elindítottak az optimalizált, megtervezett felületkezelési folyamatokhoz, valamint a polírozó anyagok teljes választékához.

A Mirka Power Tools részleg fejlett csiszoló- és polírozógépeket fejleszt és gyárt, amelyek kiváló ergonómiai és funkcionális előnyöket nyújtanak a felhasználóknak. Ezek az innovatívan kialakított eszközök, a hatékony és kiváló minőségű kiegészítőkkel együtt, a Mirka ügyfeleinek páratlan hozzáférést biztosítanak a teljes csiszolási megoldáshoz, így felelve meg az egyéni igényeknek.

A Mirka egy világszerte bővülő vállalat, 18 európai leányvállalattal, Európában, Közel-Keleten, Észak- és Dél-Amerikában, valamint Ázsiában. A központ és a termelés Finnországban található. Termékeik több mint 97%-át közel 100 országban exportálják és értékesítik.

MennyiségKedvezményMegtakarítás
16 4% 307 Ft‎
60 8% 2 304 Ft‎

26 további termék a kategóriából:

Cikkszám: 1530-1

Rendelésre

1 955 Ft‎

Cikkszám: 1530-3

Rendelésre

1 955 Ft‎

Cikkszám: 1530-0

Rendelésre

2 060 Ft‎

Cikkszám: 1530-00

1 db raktáron

2 155 Ft‎